به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
پنجمین جلسه ترویج تولید نان و آرد کامل تشکیل شد
پنجمین جلسه ترویج تولید نان و آرد کامل در راستای ارتقاء سطح سلامت جامعه در سالن شورا معاونت غذا و دارو تشکیل شد.
به گزارش مسئول ورابط عمومی معاونت غذا و دارو:
در راستای تصویب سند امنیت غذا و تغذیه در هفدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مبنی بر تولید آرد و نان کامل و نظارت بر نانوایی های تولید کننده نان کامل ،پنجمین جلسه ترویج تولید آرد و نان کامل دوشنبه 16 مهر ماه سال جاری با حضور دستگاه های ذیصلاح در سالن شورا معاونت غذا و دارو تشکیل شد.
در این جلسه در خصوص معرفی نانوایان داوطلب برای پخت نان کامل توسط اتحادیه نانوایان،در نظر گرفتن زمین های زراعی مناسب برای تولید گندم کیفی توسط جهاد کشاورزی، در اختیار قرار دادن گندم کیفی مناسب به چند کارخانه به جهت تولید آرد کامل توسط اداره غله، حضور صدا و سیما به جهت ترویج فرهنگ مصرف نان کامل در قالب طرح آزمایشی بحث و گفتگو شد.
نظر دهید